Traditional Apple Pie/ Tarte aux Pommes

 

La tarte aux pommes est une variété de tarte sucrée, garnie de pommes. Cette tarte peut être dégustée chaude ou froide.Les pommes sont coupées en morceaux ou préparées en compote. La tarte est garnie soit de pommes, soit de compote, soit de compote et de pommes. Si elle est complétée par du flan et sans compote, elle sera dite « à l’alsacienne ». Elle peut être parfumée à la noix de muscade. Elle peut être servie avec une boule de glace à la vanille ou de la crème fraîche.

An apple pie is a fruit pie (or tart) in which the principal filling ingredient is apples. It is sometimes served with whipped cream or ice cream on top. Pastry is generally used top-and-bottom, making it a double-crust pie, the upper crust of which may be a disk shaped crust or a pastry lattice woven of strips; exceptions are deep-dish apple pie with a top crust only, and open-face Tarte Tatin.

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: